Ayah Mentuaku Full Movie

Sinopsis Ayah Mentuaku

Nisa dan Hakimi adalah pasangan suami isteri. Nisa adalah seorang model pakaian muslimah dan Hakimi seorang pengurus di syarikat ayahnya.

Kehidupan mereka aman damai sehinggalah orang sekeliling mula bertanyakan soal cahaya mata. Situasi ini tidak sedikit pun mengurangkan kasih sayang mereka sehinggalah Tuan Husin iaitu ayah Hakimi turut asyik bertanyakan tentang cucu. Dari mula, Tuan Husin tidak suka bermenantukan seorang model.

Tuan Husin adalah seorang ayah yang tinggi egonya, berhati kering, seorang yang mulut laser, suka judgemental dan selalu merasakan pendapatnya seorang sahaja yang betul. Namun keegoannya bukanlah sehingga menyentuh bab agama, cuma egonya ketara kepada menantunya.

Desakan Tuan Husin tentang soal cucu membuatkan Hakimi tertekan dan Nisa berkecil hati dengan ayah mertuanya. Sebenarnya sejak dari mula lagi Tuan Husin mahu menjodohkan Hakimi dengan Shaza iaitu eksekutif kanan di pejabatnya.

Pelakon Ayah Mentuaku

Hafidz Roshdi, Bella Dally, Faizal Hussein, Lisdawati, Ika Nabella, Muhammad Nur Akhiar Sukor

Download Ayah Mentuaku

Download

Tonton Ayah Mentuaku

Pengguna Android boleh download aplikasi kami di Google Play [KLIK]
NOTA: Bagi mengelakkan anda gagal melayari laman web ini pada masa hadapan, sila guna Google Public DNS. KLIK SINI untuk tutorial Google Public DNS. window - youtu.be/pwxvQBiAM5c | android - youtu.be/FpBHyPYbmuw | ios- youtu.be/WPQJrCBBJcE | Ada pertanyaan sila PM di FB