Duit Raya Full Movie

Sinopsis Duit Raya

Trisya dan Win masing-masing musuh sekelas yang sentiasa bergaduh. Mereka sentiasa berlawan mainan siapakah yang paling baru & mahal. Suatu hari, ayah Trisya telah membeli permainan baru dan Trisya telah menunjuk-nunjuk permainan barunya kepada Win. Win pula berasa tercabar lantas merayu-rayu menyuruh ibunya, Syarmin membelikan permainan yang sama. Syarmin marah dengan sikap Win dan tidak mempedulikan permintaan anaknya. Lantas Win telah mendapat idea untuk mengumpul duit raya sebanyak yang mungkin supaya dapat membeli permainan baru itu.

Suatu hari, Syarmin telah membawa Win untuk berjumpa dengan kawannya yang juga bakal bapa baru kepada Win. Sesampai sahaja di restoran, Win terkejut besar kerana rupanya kawan ibunya ialah ayah kepada Trisya. Maka bergaduhlah mereka di hadapan ibu dan bapa masing-masing.

Pelakon Duit Raya

Muntazar Ghufran, Putri Balqis, Elizad Sharifuddin, Bell Ngasri

Download Duit Raya

Download

Tonton Duit Raya

Pengguna Android boleh download aplikasi kami di Google Play [KLIK]
NOTA: Bagi mengelakkan anda gagal melayari laman web ini pada masa hadapan, sila guna Google Public DNS. KLIK SINI untuk tutorial Google Public DNS. window - youtu.be/pwxvQBiAM5c | android - youtu.be/FpBHyPYbmuw | ios- youtu.be/WPQJrCBBJcE | Ada pertanyaan sila PM di FB