Roti Boom Mak Tom Full Movie

Sinopsis Roti Boom Mak Tom

Mak Tom seorang ibu tunggal yang sangat berdikari dan berusaha sedaya upaya untuk mengendalikan sebuah gerai kecilnya yang menjual roti canai, roti boom dan sebagainya.

Selain rajin memasak dia juga tidak mahu ketinggalan untuk mengetahui isu semasa, di samping menjaga penampilan diri, berhias dan adakalanya mulutnya agak celoteh. Namun hatinya baik kerana mengetahui dirinya seorang ibu tunggal yang harus membesarkan anak lelakinya Azlan.

Azlan, lakonan Alif Hadi seorang pelajar kolej swasta yang baru berusia 19 tahun. Saat menjalani kehidupan sebagai anak remaja, Azlan juga rimas dengan cemuhan orangorang kampung tentang ibunya.

Pada masa yang sama Mak Tom menghadapi masalah pekerja lari dan restorannya pula tidak mendapat sambutan. Mak Tom terpaksa mempelajari pelbagai teknik dan cara membuat kuah serta roti boom di kolej anaknya. Kebetulan terdapat kursus khas untuk membuat kek dan roti.

Pelakon Roti Boom Mak Tom

Liza Abdullah, Kazar Saisi, Alif Hadi, Nadia Mustafa, Aidil Aziz, Anne Abdullah

Download Roti Boom Mak Tom

Download

Tonton Roti Boom Mak Tom

Pengguna Android boleh download aplikasi kami di Google Play [KLIK]
NOTA: Bagi mengelakkan anda gagal melayari laman web ini pada masa hadapan, sila guna Google Public DNS. KLIK SINI untuk tutorial Google Public DNS. window - youtu.be/pwxvQBiAM5c | android - youtu.be/FpBHyPYbmuw | ios- youtu.be/WPQJrCBBJcE | Ada pertanyaan sila PM di FB