Kekasih Elektrik Full Movie

Sinopsis Kekasih Elektrik

Mengisahkan Amri, seorang novelis dikunjungi oleh seorang gadis misteri yang muncul secara tiba-tiba di kedainya. Namun, hanya dia sahaja yang boleh melihat gadis tersebut yang juga kehilangan memori.Amri seorang lelaki yang tidak percaya kepada cinta. Bagaimanapun cinta itu kemudiannya datang tanpa sengaja dalam kehidupan Amri selepas dia terbabit dalam insiden kemalangan renjatan elektrik.

Bagaikan penghubung, renjatan elektrik tersebut menghadirkan Puspa dalam kehidupan Amri.Istimewanya, hanya Amri yang mampu memahami Puspa, melayani masalah Puspa dan mengesan aura cinta dalam perhubungan itu.Adakah Amri akan tunduk kepada cinta yang muncul setelah kehadiran Puspa dan bagaimana nasib Puspa yang hadir bagaikan misteri itu dalam kehidupan Amri?

Pelakon Kekasih Elektrik

Redza Minhat, Siti Saleha, Amerul Affendi, Beto Kusyairi, Bront Palarae, Iedil Putra

Download Kekasih Elektrik

Download

Tonton Kekasih Elektrik

Pengguna Android boleh download aplikasi kami di Google Play [KLIK]
NOTA: Bagi mengelakkan anda gagal melayari laman web ini pada masa hadapan, sila guna Google Public DNS. KLIK SINI untuk tutorial Google Public DNS. window - youtu.be/pwxvQBiAM5c | android - youtu.be/FpBHyPYbmuw | ios- youtu.be/WPQJrCBBJcE | Ada pertanyaan sila PM di FB